середа, 2 грудня 2015 р.

ЗНО з англійської: способи підготовки

ЗНО або Зовнішнє Незалежне Оцінювання – три слова, які здатні неабияк налякати випускника школи, довести до нервового зриву гарненьку одинадцатикласницю і перетворити останній рік навчання в школі на постійне очікування неминучої катастрофи. Як уникнути стресових ситуацій і отримати 200 балів за тест з англійської мови?  

Кілька слів про головний секрет ЗНО

Є тільки один секрет, який тобі слід знати про ЗНО: 
щоб добре скласти тест - потрібно до нього готуватися!
Якщо ти продовжив читати статтю, значить тебе не злякала банальна фраза про необхідність підготовки до іспиту, яку не втомлюються повторяти батьки та вчителі. З цього випливає, що налаштований ти досить серйозно і дійсно хочеш добре скласти тест з англійської мови. Ми розповімо тобі про те, як і де можна якісно підготується до ЗНО з англійської мови, що варто враховувати при підготовці, як визначити свої сильні і слабкі сторони.


Коли потрібно починати підготовку?

ЗНО перевіряє твої знання за весь період шкільного навчання, але активно готуватися до формату іспиту варто починати в останній рік навчання. Якщо плануєш складати тест в 2016 році, приступити до підготовки необхідно вже з 1 вересня 2015 року.
Правила проведення, структура тесту та оцінювання змінювалися протягом декількох років. Цілком імовірно, структура тесту та оцінювання можуть змінитися в 2016 році, у порівнянні з 2014 та 2015 роками. Детальну інформацію про ЗНО варто шукати в першоджерелах:

Самостійна підготовка до іспиту

Зрозуміло, в процесі самостійної підготовки ти не залишишся віч-ні-віч з питаннями тесту. Можна консультуватися зі шкільним вчителем англійської або тренуватися за допомогою онлайн-сервісів з підготовки до ЗНО. Пропонуємо тобі кілька варіантів:
zno.yandex.ua – онлайн сервіс, де можна знайти приклади питань і завдань із ЗНО. Ти можеш пройти пробний тест, отримати результат і орієнтовно дізнатися свій рівень підготовки до тесту. Крім того, тест наочно продемонструє, на які питання ти відповів неправильно.
zno-ua.net – безкоштовний портал тестів ЗНО. На сайті ти можеш не тільки пройти тест з англійської, а й дізнатися новини про тест, підрахувати за допомогою калькулятора, які іспити тобі знадобляться для вступу на ту чи іншу спеціальність.

Немає коментарів:

Дописати коментар